Vier uw mijlpalen als bedrijf

VIER UW MIJLPALEN
… door het vastleggen van uw unieke bedrijfsgeschi
edenis, in een boek én met een feest.

 

Het vieren van een belangrijke mijlpaal – zoals een 75-jarig bestaan – is voor een familiebedrijf natuurlijk een groot feest, maar het is bovenal ook goed om:

 

⚡️01 – Te eren wat er voordien plaatsgevonden heeft

De waarden die van generatie op generatie zijn doorgegeven worden explicieter benadrukt. Dit geeft karakter. Dit geeft vertrouwen. Terugblikken in woord en beeld kan fijn zijn. Het brengt besef van waar men deel van uitmaakt.

 

⚡️02 – Gehoord worden betekent gezien worden

Het is bijna een diepe wens van elk mens om gehoord en echt gezien te worden. Door medewerkers te interviewen rond hun ervaring en bijdrage aan het bedrijf, voelen ze zich gezien. Ere wie ere toekomt en ze worden in hun kracht gezet.

 

⚡️03 – Waardering voor de inzet

Een viering toont waardering voor de inzet en loyaliteit van huidige en voormalige werknemers. Dit versterkt de teamgeest en motiveert de werknemers door hen te laten zien dat hun werk deel uitmaakt van een langdurige en succesvolle onderneming.

 

⚡️04 – Marketing en PR waarde

Een mijlpaal vieren zoals een 75-jarig bestaan is een bewijs van stabiliteit, duurzaamheid en succes.
Dit vergroot het vertrouwen van klanten, leveranciers en zakenpartners en versterkt de reputatie van het bedrijf in de markt. De mijlpaal kan positieve media-aandacht genereren, wat bijdraagt aan de naamsbekendheid en merkwaarde van het bedrijf.

 

⚡️05 – Visie op de toekomst

Naast de terugblik is het een uitgelezen kans om nieuwe doelen en strategische plannen voor de toekomst te formuleren, waarbij geleerd wordt van het verleden. Kortom, het vieren van een mijlpaal zoals een 75-jarig bestaan is niet alleen een feestelijke gelegenheid, het is ook een strategisch middel om de geschiedenis, waarden, en toekomst van het familiebedrijf te benadrukken en te vieren.

 

 

Bent u klaar om uw bedrijfs DNA en kernwaarden te verankeren in uw organisatie?
Bij Studio Kemmers staan we klaar om u te helpen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw unieke bedrijfsverhalen kunnen vastleggen.