Je levensverhaal in je handen

JE LEVENSVERHAAL IN JE HANDEN

… door het vastleggen van uw unieke bedrijfsgeschiedenis.

Het in handen hebben een boek dat je levenswerk weerspiegelt, kan een diepgaande impact hebben op zowel de bedrijfseigenaar als het bedrijf zelf. Wij hebben al tal van bedrijfseigenaar een traan zien wegpinken. Soms vertellen ze: ‘Ik heb nooit beseft van welk geheel ik eigenlijk deel ben geweest. Dat zo te zien, ontroert me diep.’

 

⚡️ 01 – Het schenkt persoonlijke vervulling

Mensen die het boek in handen krijgen, voelen zich gezien. Ze voelen zich onderdeel van iets groters. De oprichters of familie zelf, zijn trots én ontroerd. Het is fijn om je gedragen te voelen door meerdere generaties.

 

⚡️ 02 – Het is een louterend en creatief proces

Het proces van het schrijven en het samenstellen van een boek is een vorm van creatieve expressie voor de eigenaar en schenkt persoonlijke vervulling. Vele klanten nemen van mij afscheid met de zin: Oooooh zo jammer dat onze babbels en koffies en verhalen nu gedaan zijn. Kom je niet gewoon nog eens langs?
Het geeft ook aan hoe weinig tijd wij daar ‘tijd voor maken’ in onze huidige levens.

 

⚡️ 03 – Het is een leermiddel 

Het traject van een boek samen te stellen bezorgt de bedrijfseigenaars bezinning, maar ook inzicht in hoe het komt dat ze de dingen doen zoals ze ze doen. Vaak zeggen CEO’s mij: ‘Oh ik wist niet, dat we dit al zo lang op die manier deden. Of ook: ‘Nu je het zegt, eigenlijk ga ik met deze crisis net hetzelfde om als mijn grootvader indertijd ook gedaan heeft. Ik heb dat nooit zo beseft.’ Voor nieuwe medewerkers en toekomstige leiders kan het boek een waardevol leermiddel zijn dat inzicht biedt in de fundamenten en visie van het bedrijf.

 

Samenvattend kan zo een boek een diepe en positieve impact hebben op een bedrijfseigenaar.
Het biedt een gelegenheid voor reflectie, trots, en het vastleggen van nalatenschap. Tegelijkertijd is het een waardevol hulpmiddel voor het bedrijf en toekomstige generaties.

 

Bent u klaar om uw levenswerk in uw handen te nemen?


Bij Studio Kemmers staan we klaar om u te helpen.
Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw unieke bedrijfsverhalen kunnen vastleggen.